Real Steel Verden Robot Boxing

2013/11/07
Spillet Handling Fights

beskrivelse:

Real Steel Verden Robot Boxing - Ta del i konkurranser med sin robot på Android. Bringe roboten til suksess og seier. Absolutt ikke disse slag, de har en mye sterkere og mer kraftfull, episke kamper og kamper på den mobile enheten.

Stunning høyoppløselig grafikk, der vi kan betrakte den mektige Zevs er en forbedret utgave. Ikke vær redd for å utfordre dine krom fiender her og Biovor og Holo Jack fans med favoritter som Atom, støyende Boy, og atter andre. Veldig snart, da boksing kommer til øvre del av deres folk og roboter her på messen til å delta i en utrolig grand underholdning som vil vekke adrenalin i blodet. Dealing stor robot og gå gjennom den vanskelige veien til seier med en halsbrekkende beats!

Funksjoner Real Steel Verden Robot Boxing:

En. nye konkurrenter, 24 flotte biler for kamp, ​​kjempe meg i rollen som en touchdown, Holo Jack, Blockbuster, etc. Biovora

2. flere moduser av kamp test: mesterskapet kampen på den tiden, den daglige show, fri sparring

3. prøve å klatre Olympus bordet, leke med vennene sine i en lokal multiplayer via Wi-Fi

4. Forbedre soldat med klistremerker, forbedringer, tas gevinst

5. utrolig ny spesiell gjennomføring av bevegelse

6. en modig kamp i sanntid, noe som gir mulighet til å oppleve både strategi og reflekser.

Real Steel Verden Robot Boxing ble laget basert på filmen 2011 fra Dreamworks studio med Hugh Jackman i hovedrollen. Historien kan sees på den utrolige scenen der boksing er en high-tech sport. Modige spillere vil kjempe for å samle og forbedre utmerket team av roboter.

Lykke til!

video:

annonse:
laste ned fra GooglePlay
søknadstype: gratis
Ranger spillet:
vurdering:4.5 (stemmer:4)
norsk