Leap

2015/04/02
Spillet Arcade fysikk

beskrivelse:

Leap - spill for Android-plattformen, laget i en minimalistisk stil. Hvorfor er minimalisme? Fordi det er et monospillefeltet på som de fargede og svarte og hvite sirkler, og det er alt.

Din oppgave er å rydde banen for bevegelse av molekyler av antimaterie, som beveger seg langs denne veien og samle fargerike sirkler bør ikke berøre de svarte sirklene. I de lavere nivåene gjør det ganske lett, og da vil du begynne å oppleve noen problemer, fordi banene er buet, og det er veldig vanskelig å ikke komme i kontakt med svarte sirkler. Uavhengig av kompleksiteten nivå, prosessen med å nå målet endres ikke, ingen andre funksjoner du ikke trenger.

Det bør bemerkes at spillene i stil med minimalisme, produsert markedet for dataunderholdning et betydelig antall, og for Android-plattformen, og for andre mobile plattformer, fordi disse spillene uten krav, karakterisert ved tilstrekkelig enkelhet. Spillet Leap sammen med fordeler og ulemper har.

Negative karakteristikker av spillet Leap:

• Spill toll - omtrent en halv dollar

• utilstrekkelige nivåer mye - bare 30

• Det er ingen musikk (og sorry!)

• manglende opplæring og tips som virkelig ikke ville skade for passering av utfordrende nivåer, hvor mye tid som blir brukt på det, for å forstå hva som skjer.

Sammendrag: en god kamp for android, men spillbarheten er svært begrenset antall nivåer, og betaler lite, om noen, du ønsker å spille så lenge som mulig. Hvis utviklerne ta hånd om økende antall nivåer, kan du betale uten å nøle.

annonse:
kjøpe i GooglePlay
søknadstype: betale
Ranger spillet:
vurdering:0 (stemmer:0)
norsk