facebook Lite

2017/05/13
Program Miscellanea sosiale nettverk sosialt nettverk sosial facebook

beskrivelse:

Facebook Lite - applikasjon for Android-plattformen, den største fordelen med disse er at det er gjort så enkelt som mulig, og krever lite eller ingen ressurser mobil enhet, noe som er svært viktig for mange enheter som ikke avviker eksepsjonelle tekniske egenskaper. Vi skapte et program på Facebook, og laste den ned for mer enn 100 millioner brukere, fordi utviklerne optimalisere programmer for de fleste mobiltelefoner.

Hvis du bestemmer deg for å bruke dette programmet, er det første du trenger å gjøre er å laste den ned. Siden programmet er lagt vekt på et minimum, vil det være enkelt og komfortabelt.

Det bør bemerkes effektiviteten av programmet, siden den bruker mindre Internett-trafikk. Hvis tariff innebærer betaling for hver MB, kan du spare litt ved å sette programmet. Ustabil drift av Internett på 2G-nettverk og avsidesliggende områder er ikke til hinder for søknaden.

Som enhver programvare, har programmet mangler. I hver oppdatering, er utviklere prøver å optimalisere det, og det er ikke alltid vellykket i begynnelsen, men justert senere. De grunnleggende programendringer forekommer mindre ofte og er mindre synlig.

Sammendrag: Dette programmet er svært nyttig for de som ikke er veldig kraftig mobil enhet, og Internett er ikke veldig bra, og det er umulig å leve uten Facebook.

video:

annonse:
laste ned fra GooglePlay
søknadstype: gratis
Ranger spillet:
vurdering:4 (stemmer:3)
norsk