Telegram

2015/04/02
Program Internett messenger

beskrivelse:

Telegram - veldig bystrodeystvennoe, enkel å bruke, sikker og, viktigst av alt, en gratis app for Android for å sende alle slags meldinger.

Applikasjonen lar deg sende ubegrenset antall meldinger, bilder, videoer og filer av enhver type (DOC, ZIP, pdf og andre). Vedlegg Telegram dannet grupper opp til 200 personer. Det er enkelt synkroniseres, og kan installeres på stasjonære PC-er og mobile enheter som nettbrett og telefoner,

Det er klart at du sender meldinger, og så kommer spørsmålet hvorfor det er behov for å bruke programmet Telegram? Det er flere grunner som kan føre til denne overgangen:

1. Speed. I dag er programmet Telegram anerkjent som den raskeste blant lignende produkter. Den bruker en avansert infrastruktur med datasentre rundt om i verden, så det kan koble brukere til nærmeste server.

2. Sikkerhet. For å best beskytte messaging søknadsprosessen krypterer sterkt alle data.

3. Pålitelighet. Vedlegg Telegram er den mest pålitelige meldingssystem. Det fungerer selv de svakeste mobile kommunikasjonsenheter.

4. «Cloud Storage». Din informasjon vil ikke gå tapt, som historien om meldingen gratis lagret i "skyen", men på grunn av timing, kan du alltid få sikker tilgang til sine data.

5. gruppechat og utveksling. Siden programmet støtter muligheten til å opprette grupper på opp til 200 personer, og gruppe kåseri kan dekke opp til 200 deltakere. Det er mulig å sende kringkaste opp til 100 kontakter, raskt dele store filer av video, dokumenter i formatet DOC, PPT, ZIP, etc., for å sende ubegrenset antall bilder.

6. Prispolitikk. 100% gratis og uten reklame. Telegram gratis og alltid vil være gratis.

7. Reklame. Appen inneholder ikke annonser, og utviklerne erklære sitt fravær i fremtiden, samt erklære ingen abonnementsavgift, både nå og i fremtiden.

8. Konfidensialitet. Søknad sikrer at ingen tredjepart tilgang til din informasjon, og for dem som er interessert i maksimal privatliv, og tilbyr Secret Samtaler (Secret Logic). Hva er den "hemmelige chat"? Innlegg i slike chatterom på begge enhetene som deltar i chatten kan programmeres til automatisk å ødelegge seg selv, og dermed forsvinner alt du sender: meldinger, bilder, video, filer. I tillegg til den "hemmelige samtaler" bruk kryptering for meldinger å lese det kunne bare mottaker.

video:

annonse:
laste ned fra GooglePlay
søknadstype: gratis
Ranger spillet:
vurdering:4 (stemmer:4)
norsk